Selain modal membuka bisnes kedai untuk renovation, stok, deposit, sistem, rak dan pengurusan, ada 3 kos yang perlu di titikberatkan sebelum kita memulakan bisnes. Kos-kos itu adalah melibatkan ;

  1. Berapa nilai kos dan masa yang di perlukan untuk menyiapkan Marketing Plan bisnes sebelum memulakan bisnes kedai.
  2. Berapa nilai kos dan masa yang di perlukan untuk menyiapkan Model Bisnes sebelum memulakan bisnes kedai
  3. Berapa nilai kos dan masa yang di perlukan untuk membangunkan Jenama yang di percayai bagi sesebuah kedai.

Ini kerana, tanpa marketing yang betul, adalah sangat sukar untuk sesebuah bisnes yang baru di mulakan mampu survive. Tanpa model bisnes yang betul pula adalah mustahil untuk sesebuah bisnes itu boleh capai target sale seawal bulan pertama operasi. Dan tanpa jenama yang di kenali maka proses untuk menarik kepercayaan pelanggan akan mengambil masa yang sangat panjang.

Antara kelebihan utama apabila Tuan/Puan mengambil perlesenan membuka Outlet Qlasco Toys, Tuan/Puan bukan sahaja mendapat menjimatkan masa dan kos untuk ketiga-tiga isu di atas.

Malah, Tuan/Puan juga akan bersama jemaah bisnes toys yang sentiasa mengamalkan budaya perkongsian ilmu bisnes yang telah terbukti berjaya.

Dari segi marketing, sales, operation dan paling utama Tuan/Puan mendapat panduan lengkap bermula dari memilih lokasi kedai sehingga kedai siap beroperasi.

Amacam? Confirm tak sabar nak join kami kan?

InshaAllah kami yakin anda mampu mengubah kehidupan anda jauh lebih baik.

Cawangan Terkini Kami